Tvorba E-Books

Příležitost pro začínající nebo i pro již publikované autory. Vytvoříme pro Vás finančně nenákladnou prezentaci Vašich děl. Vámi zaslaný text ve formátu *.doc, případně i s obrázky ve formátu *.jpg upravíme do formátu E-Book. Je nahrán na CD, kde po spuštění se čtenáři objeví na monitoru počítače kniha tak, jakou by měla podobu v tištěné verzi. V ní si může čtenář libovolně listovat. Kniha má svoji obálku, titul, patitul, tiráž a vše, co je v normální knize obvyklé.

Cena za vytvoření master CD se pohybuje od 8 000 – 10 000,- Kč + DPH (podle délky textu). Maximální počet stran na E-book verzi je 300 stran. K tomu autor obdrží další tři potištěné kopie na CD a uvedení na webových stránkách nakladatelství Vilém Šmidt po dobu tří měsíců. Autor si jako své dílo dále může kopírovat a rozšiřovat jak uzná za vhodné. Může jej prodávat darovat i jinak prezentovat. Je přece vlastníkem autorských práv. Tato forma vydání autorovi ušetří a nakonec i umožní vydat svá díla za minimální náklady, které by jinak na pult knihkupců nedostal. Pro Vaše srovnání: vydání vlastním nákladem Vašeho díla v knižní verzi vychází okolo 120 000 – 150 000,- Kč + DPH.

Chopte se proto této ojedinělé příležitosti, které v ČR nikdo nenabízí, a ukažte světu, že právě Vaše dílo stojí čtenářům za přečtení. Je také možné, že tímto prvním autorským krokem vejdete do podvědomí široké obci čtenářů a Vaše díla se v budoucnosti objeví i na knižním trhu.

Stačí si stáhnout soubor E-Book.zip, rozbalit ho a spusit startCD.exe

Stáhnout ukázku E-Booku - K.H Mácha: Máj

Stáhnout ukázku E-Booku - Emílie Plšková: Rodinovo údolí

Stáhnout ukázku E-Booku - Vilém Teufel: Čeští milionáři